Aktivnosti na šoli

Projekti:

Teden vseživljenskega učenja

Koordinatorica: Danica Artnak

Oblikovanje samopodobe je proces, ki traja. Mladostnik si jo oblikuje doma, v šoli in ob vrstniku. V projektu Pozitiven odnos do življenja želimo ponuditi več aktivnosti, ki lahko posamezniku pomagajo oblikovati odnos do sebe in drugih.

Teden vseživljenjskega učenja

Temi sta Evropsko leto boja proti revščini in socialni izključenosti ter Mednarodno leto biotske raznovrstnosti. Dotaknili se bomo priznavanja, spoštovanja pravic posameznika.

To sem jaz

V sodelovanju z Zdravo šolo ponudimo dijakom različne aktivnosti. Poudarek je na tem, kako poskrbimo za telesno in duševno zdravje.

Mladinske delavnice

Te izvajamo v okviru prostih izbirnih vsebin. Skupaj z dijaki bomo oblikovali lastni svet vrednot med današnjo mladino.

Razredne ure

So čas, ko dijakom krepimo odnos do življenja, šole in to v pozitivnem pogledu.

Prireditve v TVU

Odražajo pomen in vlogo vseživljenjskega učenja v našem okolju. Naj dokazuje, da je učenje nepogrešljivo in hkrati radostno, zabavno, da ljudi povezuje in jih bogati.

Zadnji fotografski albumi

V tej rubriki trenutno še ni zapisov.

Aktualno

31.05.2016

Teden vseživljenjskega učenja

V okviru tedna vseživljenjskega učenja smo v sredo 25. maja dijaki iz 3. a Mašo, Majo in Petrom obiskali društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske, ki imajo sedež na Opekarniški cesti 15 a, v Celju. ... [več]
 
 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.