Aktualno

Prehrana

Kontakt: Alja Zorman

telefonska številka 03/428 69 44 
alja.zorman@szksc.si 

PRIJAVA NA ŠOLSKO PREHRANO

Zakon predvideva prijavo na šolsko prehrano, ki jo oddajo starši oziroma skrbniki. S prijavo na šolsko prehrano nastopi obveznost dijakov in njihovih staršev, da bodo spoštovali pravila, plačevali morebitne prispevke za prehrano, odjavljali obroke za dneve odsotnosti in plačali polno ceno obroka, če le-ta ne bo ne prevzet ne odjavljen.

Cena dijaške malice v šolskem letu 2023/24 znaša 3,60€, zato znaša višina 100% subvencije 3,60€, višina 70% subvencije 2,52€ in višina 40% subvencije 1,44€.

JEDILNIK

Jedilnik: TUKAJ

Šolsko kuhinja je odrta vsak dan med 7.00 – 14.20. Naročeni topli meniji šolske prehrane, so na voljo od 9.25 dalje. 

VSTOP V PORTAL mojaMALICA (ODJAVE, ZAMENJVA MENIJA)

Vstop v portal mojaMALICA: https://prehrana.szksc.si/SPLETNEODJAVE

ZAMENJAVA MENIJA V PORTALU mojaMALICA

Dijaki so s prijavo na šolsko prehrano vsak dan v tednu avtomatsko prijavljeni na OSNOVNI MENI, ki omogoča več možnih izbir hladnih menijev (sendviči, solate, jogurt s kosmiči,…). Dijaki si lahko OSNOVNI MENI zamenjajo za TOPLI MENI najkasneje 1 dan prej do 12. ure, meni si lahko zamenjajo za več dni vnaprej (izjemoma za ponedeljek –> do petka do 12. ure; menjava menija za ponedeljek čez vikend ni mogoča). Menjava menija je mogoča samo preko spletnega portala mojaMALICA na povezavi: https://prehrana.szksc.si/SPLETNEODJAVE.

Dijaki se morajo ob prvi prijavi v portal registrirati. Za prvi vstop potrebujejo šifro koristnika in EMŠO številko.

Dijaki se na topli meni prijavite en dan prej do 12. ure v spletnem portalu mojaMALICA.

OSNOVNI MENI lahko zamenjata za tri različne menije. In sicer:

1.) TOPLI MESNI MENI;
2.) TOPLI VEGE MENI in
3.) SENDVIČ POHANČEK.

ODJAVA OD DNEVNEGA OBROKA V PORTALU mojaMALICA

Dijaki se lahko odjavijo od šolske prehrane preko spletnega portala mojaMALICA najkasneje do 12. ure en dan pred odjavo (dijak lahko obroke odjavi ali zamenja tudi za več dni vnaprej). Na povezavi: https://prehrana.szksc.si/SPLETNEODJAVE.

ODJAVA OD DNEVNEGA OBROKA ZA TEKOČI DAN

Če dijak šolske prehrane ne odjavi en dan prej do 12. ure (preko portala mojaMALICA) je odjava za tekoči dan še vedno mogoča do 8. ure zjutraj. Preko obrazca FORMS na povezavi: https://forms.office.com/r/uyKzHeRkri

V kolikor posamezni obrok ne bo pravočasno odjavljen, mora upravičenec plačati polno ceno obroka, vključno s subvencijo.

ČRTNA KODA

Na povezavi: http://crtnakoda.szksc.si

Deli:

Skip to content