Vabilo na 3. interni literarni natečaj Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje

14. februarja 2022

Razpisujemo 3. interni literarni natečaj »Moja misel« za izvirno še neobjavljeno kratko zgodbo ali pesniško stvaritev. Na njem lahko sodelujejo sedanje dijakinje in dijaki. Tema je prosta. Kratka zgodba ali pesnitev mora biti v slovenščini, še neobjavljena v knjižni obliki. Sodelujete lahko z več literarnimi prispevki.

Prispevke v elektronski obliki pošljite na elektronski naslov solska.knjiznica@szksc.si do 15. marca 2022. Avtorica ali avtor najboljšega prispevka bo nagrajen z lepo knjižno nagrado. Nagrajenka ali nagrajenec se bo s svojim delom predvidoma predstavil tudi na tradicionalnem Literarnem zaključku v mesecu maju.

Zmagovalna pesem bo našo šolo zastopala tudi na pesniškem natečaju za srednješolce mala Veronika 2022. Zmagovalca/ko natečaja mala Veronika bodo razglasili na svetovni dan knjige, 23. 4. 2022. Dijak ali dijakinja zmagovalne pesmi natečaja mala Veronika 2022 prejme denarno nagrado 400 € bruto in plaketo male Veronike, svojo pesem pa lahko predstavi na Večeru poezije s podelitvijo Veronikine nagrade. Več o natečaju na spletni strani www.veronikini-veceri.si.

Vabljeni k sodelovanju.

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content