Programi

Dietna kuhinja I in II

Dietna kuhinja I: Prehrana sladkornega bolnika

Ali vi oz. vaš svojec potrebuje pomoč pri pripravi dietne prehrane?

Namen delavnice je seznaniti udeležence in jim prikazati zdrav, ekonomsko dostopen in sodoben način priprave živil oziroma obrokov.

Izobraževanje zajema teoretični uvod, kjer se udeležence seznani z ustrezno dieto, priporočenimi in odsvetovanimi živili. Spoznajo ustrezne postopke priprave hrane ter postrežbe, glede na zdravstveno stanje pacienta. Sledi priprava dietne prehrane z upoštevanje priporočil za posamezna obolenja, kjer vsak udeleženec pripravi in izvede posamezne jedi.

Trajanje delavnice: 6 ur, v popoldanskem času
Število udeležencev :  10 oseb.
Cena delavnice: 50 € na osebo

Kraj izvajanja: SZŠ Celje, Ipavčeva 10, v specializiranih učilnicah

Termini:  

Po dogovoru.

Dietna kuhinja II: Brezglutenska prehrana

Termini: 

Po dogovoru.

KONTAKT

Marija Pučnik,
E-mail: marija.pucnik@szksc.si
Telefon: 03/ 428 69 26

Prijava:

Deli: