Programi
Dietna kuhinja I in II
Dietna kuhinja I: Prehrana sladkornega bolnika
Ali vi oz. vaš svojec potrebuje pomoč pri pripravi dietne prehrane?
Namen delavnice je seznaniti udeležence in jim prikazati zdrav, ekonomsko dostopen in sodoben način priprave živil oziroma obrokov.
Izobraževanje zajema teoretični uvod, kjer se udeležence seznani z ustrezno dieto, priporočenimi in odsvetovanimi živili. Spoznajo ustrezne postopke priprave hrane ter postrežbe, glede na zdravstveno stanje pacienta. Sledi priprava dietne prehrane z upoštevanje priporočil za posamezna obolenja, kjer vsak udeleženec pripravi in izvede posamezne jedi.
Trajanje delavnice: 6 ur, v popoldanskem času
Število udeležencev : 10 oseb.
Cena delavnice: 70 € na osebo
Kraj izvajanja: SZŠ Celje, Ipavčeva 10, v specializiranih učilnicah
Termini:
Po dogovoru.
Dietna kuhinja II: Brezglutenska prehrana
Termini:
Po dogovoru.
KONTAKT
Marija Pučnik,
E-mail: marija.pucnik@szksc.si
Telefon: 03/ 428 69 26
Prijava:
Deli: