DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ KOZMETIKE V NOVEM MESTU

25. aprila 2022

V soboto je potekalo državno tekmovanje iz kozmetike v Novem mestu. Vse tekmovalke so pokazale obilico znanja in spretnosti. Strokovna žirija je s prvo nagrado ocenila Emo Štigl in model Nežo Podbregar iz 4. KTA pod mentorstvom Veronike Drobne v kategoriji Glamur poročno ličenje ter Blažko Kolenc in model Nušo Kovačič iz 2. KTA pod mentorstvom Urške Müller in Karmen Pavrič Konušek v kategoriji Naravna manikira.

V kategoriji Nail art v škatlici je prvo nagrado osvojila Tereza Lah iz 3. KTB pod mentorstvom Veronike Drobne in Špele Fajdiga, drugo nagrado Nika Cilenšek iz 4. KTB pod mentorstvom Špele Fajdiga.

Tretje mesto v kategoriji Celostna podoba so osvojili Klara Verbič, Tereza Lah, Barbara Razdevšek, Anika Bricman iz 3. KTB in model Žan Reštigorac iz 4. D pod mentorstvom Marije Artiček. Saša Koncilija in model Nika Cilenšek iz 4. KTB pod mentorstvom Veronike Drobne sta prejeli tretjo nagrado v kategoriji Glamur poročno ličenje.

Državno tekmovanje pa je zaokrožila Tajda Korče iz 1. KTA s svojim glamuroznim nastopom.

Vsem tekmovalcem in mentoricam se iskreno zahvaljujemo za odlično zastopanje naše šole na državnem tekmovanju. Iskrene čestitke!

Aktiv kozmetičark in vodstvo šole

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content