Ekskurzija v Rogaško Slatino v kozmetično hišo Afrodita

26. aprila 2022

Dne,  25.aprila smo dijakinje 2.kta  iz Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje imele ekskurzijo v Rogaško Slatino v kozmetično hišo Afrodita. Spremljali sta nas prof. Karmen Pavrič Konušek in prof. Urška Müller.

 Iz glavne železniške postaje v Celju smo se odpravile proti Rogaški Slatini z vlakom. Ko smo prispele, smo se počasi odpravile proti Afroditi, kjer so nas zaposleni zelo lepo sprejeli. Nekaj več so nam povedali o liniji Pure skin solution. Pred izvedbo same kozmetične nege smo imele krajšo predstavitev. Ogledale smo si dva filmčka o nastanku same Afrodite ter  nasplošno o linijah ki jih predstavlja Afrodita Cosmetics. Nato smo po napotkih gospe Mojce začele s čiščenjem obraza, potem je sledilo toniziranje zatem smo nanesle encimski piling, ki smo ga odstranile z vlažnimi kompresami. Kožo smo tonizirale in z masažno kremo zmasirale obraz nato smo nanesle BHA exfoliant ter oxigen shoot. Za konec pa malo BB kreme.  

Po opravljeni storitvi so nas povabili v njihovo trgovinico, ki jo imajo na sedežu podjetja. Domov smo odšle z novimi pridobitvami.

Preživele smo zelo lep dan in z lepimi vtisi in novo izkušnjo zapustile Rogaško Slatino.

Podobno izkušnjo imajo tudi dijakinje 2.ktb, ki so Afrodito obiskale 13.4.2022, v spremstvu prof. Sonje Cesar in prof. Zdenke Salobir.

Zapisale: Ana Svetelšek, Valerija Jelen, Anastazija Blagotinšek, 2.kta

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content