8. DRŽAVNO TEKMOVANJE V KOZMETIKI

17. aprila 2023

V soboto, 15.4.2023 je potekalo 8.državno tekmovanje v kozmetiki Z znanjem do lepote na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani. Udeležilo se ga je 7. srednjih kozmetičnih šol.

V kategoriji naravna manikira je tekmovala Patricija Pohole, 2. kta pod mentorstvom ga. Veronike Drobne in ga. Urške Fidler in Tiana Muratović Počivalnik, 3. ktb pod mentorstvom ga. Veronike Drobne in ga. Špele Fajdiga.
Patricija Pohole je prejela bronasto priznanje.

V kategoriji permanentno lakiranje je tekmovala Emily Fideršek, 3. kta in Blažka Kolenc, 3. kta pod mentorstvom ga. Karmen Pavrič Konušek in ga. Urške Fidler.
Emily Fideršek je prejela srebrno priznanje.

V kategoriji ličenje je tekmovala Lara Turičnik, 3. kta pod mentorstvom ga. Veronike Drobne in ga. Urške Fidler in Emina Peštalić, 3. ktb pod mentorstvom ga. Veronike Drobne in ga. Špele Fajdiga.
Lara Turičnik je prejela srebrno priznanje.

V kategoriji celostna podoba so sodelovale dijakinje iz 3. ktb. Živa Matjaž, Ana Lečnik, Hana Dovečar, Maša Stojnšek in Neja Borovšek pod mentorstvom ga. Špele Fajdiga in ga. Veronike Drobne.
Dijakinje so prejele bronasto priznanje.

V kategoriji Nail art je tekmovala Zarja Lana Rakef, 3. ktb pod mentorstvom ga. Špele Fajdiga in ga. Sonje Cesar in Klara Verbuč, 4. ktb pod mentorstvom ga. Špele Fajdiga in ga. Marije Artiček.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo na državnem tekmovanju, prejemnikom priznanj pa iskreno čestitamo.

Mentorice

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content