DAN ZA KAKOVOST V IZOBRAŽEVANJU ODRASLIH

26. maja 2023

Kot že vrsto let, tudi letos v maju in juniju poteka prireditev Tedni vseživljenjskega učenja. Od 15. 5. 2023 do 18. 6. 2023 bo po celotni Sloveniji približno 2000 prirediteljev izvedlo različne dogodke z namenom ozaveščanja in širjenja informacij o priložnostih za učenje in opozarjanja na pomembnost vseživljenjskega učenja.

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja smo na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Celje obeležili Dan kakovosti v izobraževanju odraslih.

Na področju izobraževanja odraslih posvečamo posebno pozornost razvijanju in presojanju kakovosti. V organizaciji imamo usposobljenega svetovalca za kakovost, ki je vključen v nacionalno omrežje svetovalcev za kakovost v izobraževanju odraslih.

Maja 2022 smo s strani Andragoškega centra Slovenije ponovno pridobili pravico do uporabe zelenega znaka kakovosti. Zeleni znak kakovosti POKI lahko pridobijo in uporabljajo organizacije za izobraževanje odraslih, ki z dokazili izkazujejo sistematično prizadevanje za razvoj kakovosti, podeljuje pa se za obdobje treh let.

mag. Jana Bervar

#SZKŠC, #KakovostIO, #DanZaKakovost,  #KakovostUstvarjamoVsi, #izobraževanjeodraslih, #TVU2023

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content