Nastop Vokalne skupine zaposlenih na SZKŠC

07. oktobra 2023

Ob dnevu učiteljev je v Narodnem domu Celje potekal koncert, na katerem so glavno vlogo prevzeli prav učitelji. Pokazali so, da si ob delu z učenci in dijaki tudi sami vzamejo čas za lastno ustvarjanje in da so pri tem tudi uspešni.

Našo šolo je zastopala Vokalna skupina zaposlenih na SZKŠC, ki deluje od letošnjega šolskega leta. Na odru je zapelo devet zaposlenih, ki jih združuje ljubezen do petja. To so profesor glasbe Danijel Berden, hišnik Janko Podkrajšek,  profesorica za matematiko Petra Mrzdovnik, podravnateljica in profesorica matematike Maja Basle, svetovalni delavki Tea Bevc Holobar in Katja Hatunšek Lesjak, profesorica praktičnega pouka Marjetka Knafelc, profesorica slovenščine Ana Kramperšek in knjigovodkinja Danica Lipičnik.

Zapeli so dve skladbi, Intrada a cappella in Naj bo lep ta dan, pri kateri je za klavirsko spremljavo poskrbel mentor in pevec skupine Danijel Berden.

Ob sproščenem in prijateljskem vzdušju si je poleg naše vokalne skupine oder delilo še sedem drugih zasedb iz celjskih vrtcev in šol. Dogodek je organizirala Mestna občina Celje, ki za drugo leto obljublja ponovitev dogodka v še večjem obsegu.

Pripravila Ana Kramperšek, foto: LR Photography

#SZKŠC, #DogajaNaSZKŠC, #GlogSZKŠC

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content