OKROGLA MIZA: UPORABA PIROTEHNIKE – DA ALI NE?

18. decembra 2023

V ponedeljek, 18. 12. 2023, je na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Celje potekala okrogla miza na temo pirotehnike, ki sta jo moderirali dijakinji 4. b, Aneja Radšel in Ana Zabukovšek pod mentorstvom gospoda Petra Čepina Tovornika. Gostje okrogle mize so bili prim. Andrej Strahovnik, doktor medicine, specialist splošne kirurgije na travmatološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, gospod Boris Žnidarko, direktor poveljnik Poklicne gasilske enote Celje in gospod Boštjan Kavc, inšpektor Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Celje.

Na okrogli mizi smo razpravljali o uporabi pirotehničnih izdelkov, gostje so nam opisali svoje delo ob nesrečah v povezavi s pirotehničnimi sredstvi, pogovarjali smo se tudi o nesrečah in njihovih obravnavanjih s posameznih področij, o rehabilitaciji in osveščanju.

Namen je bil osveščanje poslušalcev o nevarni uporabi pirotehničnih izdelkov. Po koncu okrogle mize je bila v sodelovanju s Policijsko upravo Celje novinarska konferenca, kjer so gostje podali izjave za različne medije, ki so bili prisotni na okrogli mizi.  

#SZKŠC, #DogajaNaSZKŠC, #OkrogleMizeSZKŠC

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content