SLAVNOSTNA PODELITEV PRIZNANJ 2023/24

29. junija 2024

Za šolsko leto 2023/24 je v sredo, 19. 6., ob 10. uri v veliki predavalnici potekala slavnostna podelitev priznanj šolskih, občinskih in državnih natečajev ter tekmovanj. Podelila so se priznanja, ki so jih dijaki dobili na področju državnih natečajev Moja domovina in Zdrav dih za navdih, v projektu Mladi za Celje in ZOTKS, matematična priznanja, državnega tekmovanja iz sladkorne bolezni, Cankarjeva priznanja na področju slovenščine in priznanja na področju debate, ki jih organizira ZA in PROTI Nacionalna debatna organizacija Slovenije. Priznanja je podeljevala ravnateljica Katja Pogelšek Žilavec z mentorji.

V kulturnem programu, ki ga je povezovala Lana Šumak, 1. kta, so sodelovali s skladbami Žive sanje Daša Slivnikar, 3. d, Še si tu Ana Korenjak, 1. d, Kdo še verjame Ana Korenjak, 1. d, Urška Korenjak, 3. b, Daša Slivnikar, 3. d, in na klavirju mentor profesor Danijel Berden. Pri himni pa sta še sodelovali Kaja Gojzdnik, 1. kta, in Ana Šuhel, 2. ktc.

Ob zaključku je sledila zahvala mentorjem z rožico za spodbudo dijakov na tekmovanjih in povabilo k sodelovanju še naprej.

Peter Čepin Tovornik, koordinator in mentor
#SZKŠC, #DogajaNaSZKŠC, #PonosniNaDosežkeDijakov

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content