Vloga za pridobitev statusa športnika in statusa perspektivnega športnika

29. avgusta 2022

Objavljamo vlogo za pridobitev statusa športnika in statusa perspektivnega športnika. Do statusa perspektivnega športnika so upravičeni samo kategorizirani športniki, ki so vpisani v seznam pri Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez.

Vlogo natisnete, izpolnite VSA zahtevana polja, potrdite v klubu in jo podpisano vrnete športnim pedagogom najkasneje do

petka, 16. 9. 2022.

Če ste kategorizirani športniki, morate na https://www.olympic.si/sportniki/registracija-in-kategorizacija naročiti potrdilo o kategorizaciji in ga priložiti vlogi. Poleg te kategorizacije je edina potrebna priloga še fotokopija tekmovalnega kartončka, ekipne licenca oz. dokumenta, potrjenega s strani nacionalne panožne zveze (npr. Plavalna zveza Slovenije, Odbojkarska zveza Slovenije, Nogometna zveza Slovenije…), ki vam omogoča nastopanje na tekmovanjih.

Kot novost v letošnjem letu pa posebej poudarjamo, da morate obvezno izpolniti tudi vprašalnik v Forms-ih, ki je dostopen na tej povezavi: https://forms.office.com/r/gFmT23QgC9 . Rok za izpolnitev vprašalnika je prav tako 16. 9. 2022.

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content