Obvestilo za atletski športni dan, ki bo 8. septembra 2022

05. septembra 2022

Tekmovali bomo v teku na 100 in 600 m, suvanju krogle, skoku v daljino ter štafetnem teku 4×100 m. Vsak razred mora sestaviti eno dekliško in eno fantovsko štafeto s po 4 hitrimi predstavniki oz. predstavnicami. Ostale štiri panoge izvajate vsi. Ko bodo predstavniki tekli štafeto, jih ostali člani razreda spodbujajte in navijajte zanje. Odidete lahko šele po koncu štafetnega teka, ko bodo objavljeni ekipni rezultati. Za ekipno uvrstitev bodo šteli najboljši trije rezultati deklet in najboljši trije rezultati fantov v vsaki kategoriji ter obe štafeti.

  • Dijaki 3. in 4. letnika, 1. PTI ter 2. kta in ktb, se boste zbrali na stadionu AD Kladivar Celje ob 7.15. Malico boste prejeli na stadionu.
  • Dijaki 1. in 2. letnika vseh programov, razen 2. kta in ktb, se boste zbrali ob 10.15 pred šolo. Prevzamete malico in skupaj odidete na stadion AD Kladivar Celje.

V primeru dežja bo športni dan odpadel in bo pouk po urniku. Jutra so že hladna, zato potrebujete trenirko, kratke hlače in majico ter športno obutev. Nastop v šprintericah ni dovoljen. Dobro se ogrejte, da se ne boste poškodovali! Razredi tekmujete med seboj. Rezultati bodo točkovani po IAAF atletskih tablicah.

Ker smo na stadionu gostje, vas prosimo, da smeti ne puščate na tribunah in po stadionu. Odložite jih v vrečke oz. odnesite v smetnjak. Stadion zapustimo takšen, kot ga bomo dobili.

Preživite lep dan na atletskem stadionu.

Za aktiv ŠVZ
Igor Uranjek, prof.

Deli:

Tečaji

Zdravstveni reševalec / zdravstvena reševalka

Prijavite se lahko z elektronsko prijavnico na naši internetni strani.

Lokacija

Nahajamo se na Ipavčevi ulici 10 v neposredni

bližini Splošne bolnišnice Celje. 

Skip to content